Palmie gastronomy’s presence at FOOD EXPO 2017, the largest Food and Beverage exhibition ever held in Greece, was excellent for one more year!
From 18 to 20 of March 2017, Palmie gastronomy found itself in the Exhibition Center METROPOLITAN EXPO, where 1,200 Greek and foreign exhibitors presented a Food & Beverage panorama from Greece, the Mediterranean and the whole world to more than 60,000 professionals from the domestic and international market!
For the 3rd consecutive year, Palmie gastronomy will participate in regional international Food & Beverage Exhibition Food Expo 2016, which will take place from 19-21 March 2016 at the METROPOLITAN EXPO exhibition center. Through its participation, Palmie gastronomy will present all its new products and recipes and will get in touch with over 25,000 visitors and more than 250 international buyers!
You will find us at Hall 2, at Α06/Β05 pavilion.
Palmie gastronomy will be present at the International Food Exhibition SIAL 2016!
The world's largest food innovation exhibition, which will be held from the 16th till the 20th of October, 2016 at the Exhibition Park PARIS NORD VILLEPINTE, in Paris, is one of the most important international trade shows of the food industry and is held every two years!
Read more: Palmie gastronomy’s participation in SIAL Paris Food Exhibition 2016
Palmie gastronomy successfully participated for the second consecutive year, in the annual Super Market Forum 2015 Retail-industrial meeting, held on 27 & 28 of November, at the Intercontinental Hotel.
Read more: Successful Palmie gastronomy’s participation in Super Market Forum 2015
New agreements and discussions on expansion abroad was the outcome of Palmie gastronomy’s participation in the international Anuga Foodtec 2015, which was held in Cologne from 10 to 14 October 2015.
H Palmie gastronomy συμμετείχε με επιτυχία στην 1η Food Expo Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, η οποία έλαβε χώρα από 15 έως 17 Μαρτίου 2014, στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO. Εκεί, πραγματοποίησε εκτενή παρουσίαση των προϊόντων της, τα οποία προετοίμασαν ο Executive Chef των Palmie bistro, κ. Τάσος Τόλης και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Chef’s Club).
Με επιτυχία στέφθηκε και η φετινή συμμετοχή της Palmie gastronomy στη 2η Food Expo Greece, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo από 14 έως 16 Μαρτίου 2015.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Executive Chef των Palmie bistro, κ. Τάσος Τόλης και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Chef’s Club) πραγματοποίησαν εκτενή παρουσίαση των προϊόντων της Palmie gastronomy και αντάλλαξαν ενδιαφέρουσες απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία και τον τομέα των τροφίμων και ποτών γενικότερα.
Με την Ύψιστη Γαστρονομική Διάκριση της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας, τιμήθηκε τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013, ο σεφ των Palmie bistro κ. Τάσος Τόλης, στα πλαίσια του 6ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΜ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ 2, που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»!
Read more: The awarding of our chef Mr. Tasos Tolis from the Hellenic Chef’s Association
Η Palmie catering συμμετείχε ως χορηγός του Chef΄s club – Λέσχης αρχιμαγείρων Ελλάδος στην Ημερίδα που διοργάνωσε στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, με τίτλο "Increasing Greek agricultural productivity by raising quality".