Με επιτυχία στέφθηκε και η φετινή συμμετοχή της Palmie gastronomy στη 2η Food Expo Greece, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo από 14 έως 16 Μαρτίου 2015.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Executive Chef των Palmie bistro, κ. Τάσος Τόλης και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Chef’s Club) πραγματοποίησαν εκτενή παρουσίαση των προϊόντων της Palmie gastronomy και αντάλλαξαν ενδιαφέρουσες απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία και τον τομέα των τροφίμων και ποτών γενικότερα.
Η Palmie gastronomy έκανε ιδιαίτερα έντονη την παρουσία της στον χώρο της έκθεσης μ’ ένα καινούριο περίπτερο και λανσάρισε με επιτυχία νέους κωδικούς πιάτων, όπως το μπιφτέκι ζυμωμένο με φέτα, το μπιφτέκι ζυμωμένο με ελιά και η σάλτα ούζου, τα οποία ενθουσίασαν όλους όσους τα δοκίμασαν, κάνοντάς τους να εκδηλώσουν άμεσα ενδιαφέρον αγοράς των συγκεκριμένων αυτών κωδικών.
Η 2η FOOD EXPO GREECE κατάφερε να προσελκύσει χιλιάδες επαγγελματίες ουσιαστικούς επισκέπτες και αγοραστές από την ελληνική και διεθνή αγορά (Ευρώπη και ΗΠΑ), δίνοντας ξανά στην Palmie gastronomy την ευκαιρία να αξιοποιήσει την παρουσία στην έκθεση, κάνοντας το πιο δυναμικό άνοιγμα εντός και εκτός συνόρων και προβάλλοντας τα προϊόντα της στο πιο στοχευμένο target group.
Share on