H Palmie gastronomy συμμετείχε με επιτυχία στην 1η Food Expo Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, η οποία έλαβε χώρα από 15 έως 17 Μαρτίου 2014, στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO. Εκεί, πραγματοποίησε εκτενή παρουσίαση των προϊόντων της, τα οποία προετοίμασαν ο Executive Chef των Palmie bistro, κ. Τάσος Τόλης και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Chef’s Club).
Μέσω της σημαντικής αυτής διοργάνωσης, το όνομα Palmie gastronomy ήρθε σε επαφή με 25.000 ουσιαστικούς επισκέπτες και περισσότερους από 250 διεθνείς αγοραστές από χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, αλλά και των ΗΠΑ, εξαπλώνοντας κι άλλο τη φήμη του εντός και εκτός συνόρων και μεγιστοποιώντας μ’ αυτόν τον τρόπο τα οφέλη του από τη συμμετοχή στην Έκθεση.
Με το μεγαλύτερο από αυτά τα οφέλη να είναι ασφαλώς, η σημαντική ευκαιρία που δόθηκε στην Palmie gastronomy να αναδείξει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τη στροφή που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στη μεσογειακή διατροφή -και δη τα ελληνικά προϊόντα!